Kontorsfastighet och bostadsfastighet med mycket bra skyltläge till salu på centrala Hisingen
Nyheter

Kontorsfastighet och bostadsfastighet med mycket bra skyltläge till salu på centrala Hisingen

Nu finns det möjlighet att förvärva en kontorsfastighet samt bostadsfastighet med mycket bra skyltläge på centrala Hisingen i Göteborg. 

På fastigheten finns två byggnader om totalt ca 1 090 m², där kontorsfastigheten är ca 940 m² och bostadsfastigheten ca 150 m². Kontorsbyggnaden inrymmer idag butiksverksamhet och har tidigare använts av ägaren att driva elhandel i lokalen med lager i källaren och kontor på översta våningen. Bostadsfastigheten som ligger bredvid kontorsbyggnaden inrymmer två lägenheter. Runt både på baksidan och framsidan av fastigheterna finns gott om parkeringar.

Området
Centrala Hisingen är en stadsdel med företagsetableringar, handel, nöjen, privata villor och lägenheter. I stadsdelen Lundby bor ca 53 000 invånare. Här finns all service i närheten och kommunikationerna är mycket goda både kommunalt och via annat färdmedel. En stor arbetsgivare är Volvo som har flera av sina verksamheter i området.

Fakta

  • Area: Ca 1 090 m²
  • Tomtareal: 1 887 m²
  • Område: Centrala Hisingen, Göteborg
  • Adress: Arbogagatan 1C

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta ansvarig transaktionsrådgivare:

Jonas Berglund
jonas.berglund@mikefastigheter.se / 076-770 80 99

MIKE Kommersiella Fastigheter är din professionella, specialiserade partner inom kommersiella fastigheter. Våra olika tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet.